Hadžić: Nisam više mogao gubiti vrijeme jer trener ne računa na mene
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Napustio Željezničar

Hadžić: Nisam više mogao gubiti vrijeme jer trener ne računa na mene

E. Čaušević

FK Željezničar objavio je danas da Kenan Hadžić više nije igrač ovog tima jer je potpisao sporazumni raskid saradnje.

Hadžić je na Grbavicu stigao početkom ove godine, ali je nakon samo šest mjeseci odlučio da napusti klub nakon što je novi trener Slobodan Krčmarević odlučio da neće računati na njegove usluge. Nekadašnji igrač Rovinja i Istre je dobio raskid saradnje, te od danas više nije član Plavih.

U razgovoru za SportSport.ba sada već bivši igrač sarajevskog kluba izjavio je da nije želio gubit vrijeme na Grbavici nakon što je trener saoopštio da neće računati na njega.

"Trener je rekao da neće računat na mene i ja nisam mogao gubiti vrijeme više. Raskinuo sam ugovor na lijep način. Mogao sam više naravno, uvijek može bolje. Želji želim sve najbolje. Što se tiče planova za budućost ponuda ima, ali neću žuriti jer je prelazni rok tek počeo", rekao je Hadžić za SportSport.ba

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasmem
U Velez,..oni prave tim snova.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi