Kenan Hadžić više nije igrač Željezničara

Sporazumni raskid saradnje

Kenan Hadžić više nije igrač Željezničara

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničar otputovali su na pripreme u Međugorje, a s ekipom nije bilo nekoliko otpisanih igrača.

Kako je ranije pisao SportSport.ba, novi trener Plavih, Slobodan Krčmarević otpisao je Josipa Projića, Andreja Modića, Mihaela Modića, Meldina Jusufija, Kenana Hadžića i Denisa Žerića koji nisu otputovali s ostatkom ekipe na pripreme u Hercegovinu.

Prvi koji je raskinuo saradnju sa Željom je Kenan Hadžić koji je s ovim klubom dogovorio sporazumni prekid ugovora. Plavi su na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili da Hadžić više nije igrač ovog kluba, te da je potpisao sporazumni raskid saradnje.

Hadžić je na Grbavicu stigao početkom ove godine, ali je nakon samo šest mjeseci napusti klub. Prije Želje ovaj defanzivac igrao je još za Rovinj i Istru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi