Hadžić opet strijelac, remi Zaragoze

Segunda divizija, 16. kolo

Hadžić opet strijelac, remi Zaragoze

Večeras su odigrana dva susreta 16. kola španske Segunda divizije, a Zaragoza našeg Eldina Hadžića podijelila je bodove sa domaćim Albaceteom, odigravši 2:2.

Zaragozu je u vodstvo doveo upravo Hadžić u osmoj minuti susreta, a Albacete je u 36. minuti uspio izjednačiti preko Diaza.

U drugom poluvremenu, tačnije u 54. minuti, Albacete je golom Cidonche uspio prekrenuti rezultat, da bi šest minuta poslije Jaime Romero izjednačio i postavio konačnih 2:2.

Bh. internacionalac Eldin Hadžić zamijenjen je u 79. minuti, a njemu je ovo bio ujedno četvrti pogodak u dresu Zaragoze.

Segunda divizija, 16. kolo

Potražite više informacija na temu La Liga:

Albacete - Zaragoza 2:2 (Diaz 36., Cidoncha 54. / Hadžić 8., Jaime Romero 61.)

Betis - Mallorca 1:0 (Rennella 55.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.