Hadžić: Ovo mi je najdraži gol u karijeri

Strijelac gola protiv Italije

Hadžić: Ovo mi je najdraži gol u karijeri

Midhat Šljivak

Kadetska reprezentacija BiH nalazi se pred povijesnim plasmanom na Evropsko prvenstvo.

Pobjedom nad Italijom smo napravili veliki korak, a predstoji nam duel s Rusijom, gdje nam za plasman za Euro odgovara i poraz do dva gola razlike.

Jedini gol protiv Azzurra postigao je mladi napadač FK Sarajevo, Nedim Hadžić. Najbolji strijelac kadetske Premijer lige je nakon meča za službenu stranicu bordo kluba istakao kako mu je ovo najdrži gol u karijeri.

"Fantastičan je osjećaj. Uspjeli smo napraviti jedan veliki rezultat i ovo mi je najdraži gol u karijeri", rekao je Hadžić, te je dodao:

"Današnju utakmicu smo odigrali disciplinovano. Ispoštvovali smo dogovor i blizu smo plasmana na završnicu, što niko nije očekivao", istakao je Hadžić.

Meč s Rusijom igra se za dva dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi