Hadžić pogodio za pobjedu Ramata nad Yehudom

Hadžić strijelac

Hadžić pogodio za pobjedu Ramata nad Yehudom

Midhat Šljivak

Fudbaleri Ramata savladali su danas na svom terenu ekipu Yehude s 1:0 u 11. kolu izraelskog prvenstva, a jedini gol je postigao bh. internacionalac Emir Hadžić.

Duel dva posljednjeplasirana tima na tabeli donio je veoma tvrdu utakmicu. Oba tima su imala nekoliko odličnih prilika, ali je na kraju jedan gol odlučio pobjednika ovog susreta.

Na samom otvaranju drugog poluvremena, odnosno u 48. minuti susreta Emir Hadžić je glavom završio fantastičnu akciju svog tima za prednost od 1:0.

Do kraja je Ramat uspio sačuvati ovu prednost, te su ovom pobjedom današnjeg rivala preskočili na tabeli. Trenutno su pretposljednji 13. sa šest bodova iz 11 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.