Hadžić sa Zaragozom želi u Primeru:  Na dobrom smo putu

Bh. internacionalac

Hadžić sa Zaragozom želi u Primeru: Na dobrom smo putu

Fudbaleri Zaragoze danas će u okviru 25. kola španske Segunda divizije gostovati kod posljednjeplasiranog Sabadella. 

Uoči ovog susreta na konferenciji za medije govorio je bh. internacionalac Eldin Hadžić, koji je istakao da će njegov tim učiniti sve da dođe do nova tri boda. 


"Bit će nam sigurno veoma teško, iako se Sabadell nalazi na samom dnu tabele. Doveli su novog trenera, mnogo su motivirani, ali mi znamo šta je naš cilj. Učinit ćemo sve da dođemo do tri boda, odnosno pobjede", kazao je Hadžić.

Sa četiri uzastopne pobjede Zaragoza je u drugom razredu španskog fudbala zauzela sedmu poziciju i do kraja sezone vodit će borbu za ulazak u Primeru. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Na dobrom smo putu. Trener nam je usadio pritisak da u ovom poslu uvijek idemo ka pobjedi, a dobro je to što imamo igrače koji svojim igrama mogu dosta pomoći timu", zaključio je Hadžić,

Hadžić je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao pet golova i upisao sedam asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.