Hadžić samo lakše povrijeđen
EPA

U Videotonu odahnuli

Hadžić samo lakše povrijeđen

Povreda Anela Hadžića, koju je zadobio sinoć na utakmici doigravanja Evropske lige protiv Partizana, srećom, nije teže prirode. 

Naime, pokazali su medicinski pregledi kojim je bh. reprezentativac podvrgnut danas u Budimpešti, što znači da će biti na raspolaganju za revanš, ali i za predstojeće reprezentativne utakmice protiv Kipra i Gibraltara. 

"Hvala Bogu, ništa nije puklo. Bit ću spreman za revanš protiv Partizana", potvrdio je ovaj vezni fudbaler Videotona za SportSport.ba. 

Hadžić je sinoć sredinom prvog poluvremena dobio udarac od jednog igrača Partizana. Nakon ukazane pomoći nastavio je igrati, ali je u 33. minuti s bolnom grimasom na licu bio primoran napustiti teren. 

Inače, meč u Beogradu je završen bez pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije