Hadžić: Sretni smo zbog prolaza, ali nije bilo lako

Sarajevo se mučilo na Malti

Hadžić: Sretni smo zbog prolaza, ali nije bilo lako

Edmir Škorić

Fantastičan učinak poslije dva susreta u bordo dresu ima napadač Emir Hadžić. Postigao je u susretima s Hiberniansom tri pogotka.

Hadžić je postigao jedan pogodak na Koševu u debiju, u prvom susretu prvog pretkola Europa lige, a u revanšu na Malti dvaput je tresao protivničku mrežu. 

 

"Prije svega moram reći da smo sretni jer smo prošli dalje. Zaista nije bilo lagano. Nismo uspjeli da odgovorimo zadacima šefa stručnog štaba adekvatno i odigrali smo daleko ispod svojih mogućnosti. Mnogo faktora je utjecalo na to. Jedan o njih je visoka temperatura", kaže Hadžić i dodaje:

 

"Na dan utakmice bilo je preko 40 stepeni, na koje su domaćini već navikli. Što se tiče moje igre, zadovoljan sam. Postigao sam dva pogotka. Međutim, bilo bi mi draže da smo pobijedili bez obzira da li ja dao gol ili ne".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Hadžić će svoju golgetersku formu pokušati zadržati u duelima sa Levskim iz Sofije u drugom pretkolu natjecanja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.