Hadžić: Sturm mi je pomogao da odem na SP s reprezentacijom

Nakon produženja ugovora

Hadžić: Sturm mi je pomogao da odem na SP s reprezentacijom

Anel Hažić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i veznjak Sturma iz Graca, odlučio je produžiti ugovor sa svojim sadašnjim klubom do ljeta 2016. godine.

Vezni igrač naše najbolje selekcije na UPC-Arenu stigao je u ljeto 2013. godine, a do sada je u 68 nastupa u “crno-bijelom” dresu postigao četiri gola i postao jako bitan igrač za ekipu iz štajerske prijestolnice.

"Redovni nastupi i dobre igre u crno-bijelom dresu omogućile su mi i doprinijele tome da s fudbalskomreprezentacijom moje zemlje odem na Svjetsko prvenstvo. Za mene je to bilo jedno jako važno iskustvo, kako na ličnom tako i na sportskom planu", rekao je Hadžić nakon produženja saradnje sa Sturmom za klupsku internet stranicu svog tima.

“Mi smo ekipa koja je na dobrom putu da osiguramo mjesto u prvenstvu koje će na odvesti u neko od evropskihtakmičenja”, dodao je veznjak fudbalske reprezentacije naše domovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.