Hadžić: Svi znaju šta mislim o UEFA-inoj kazni za Partizan
Foto: EPA

Bh. fudbaler pred okršaj s Partizanom

Hadžić: Svi znaju šta mislim o UEFA-inoj kazni za Partizan

Endin Čaušević

Fudbaleri Videotona u okviru doigravanja za Evropsku ligu igraju protiv Partizana, a prvi meč ovaj mađarski tim igrat će u Beogradu pred praznim tribinama.

UEFA je zbog ispada navijača Partizana na utakmicama protiv Budućnosti i Olympiakosa odlučila da kazni beogradski klub sa dvije utakmice pred praznim tribinama, te 130.000 eura. Partizan uskoro u okviru play offa na domaćem terenu dočekuje Videoton za koji igraju naši Anel Hadžić i Asmir Suljić.

Hadžić je u razgovoru za SportSport.ba govorio o očekivanja pred duele protiv Partizana, te da li će njegovoj ekipi pomoći činjenica da će srbijanski prvak biti bez ogromne podrške Grobara u domaćem meču. 

"Pa, sad je play off i šanse su da kažem 50:50, ali ako se postavimo kao zadnje utakmice protiv Bordeauxa imamo dobre šanse da prolaz u grupnu fazu Evropske lige. Sigurno je da imamo kvalitet, ali i vrhunskog trenera. Što se tiče kazne za Partizan nije na meni da to komentarišem niti želim, jer svi u BiH kakvo mišljenje ja imam za to. UEFA je rekla svoje i sa tim je sve rečeno", rekao je Hadžić, te nastavio:

"Zna se kakve navijače Partizan ima i da im je mnogo lakše s njima, ali mislim da to neće puno mijenjati. Možda je i bolje za njih jer neće imati veliki pritisak s tribina, ali sigurno je i za nas to šansa".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hadžić je ovog ljeta imao nekoliko ponuda da karijeru nastavi u drugim klubovima, ali je bh. fudbaler na kraju odlučio da ostane u Videotonu. Na kraju nam je otkrio i zašto je to uradio.

"Ostao sam zato što imam ugovor i sretan sam. Ovdje se stvara velika stvar. Bilo je nekih ponuda, ali ništa sada što bi zamijenilo Videoton", zaključio je Hadžić na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi