Hadžić: Svjesni smo da smo upali u malu krizu, ali prebrodićemo je vrlo brzo

U Sarajevu vjeruju da će se brzo vratiti pobjedama

Hadžić: Svjesni smo da smo upali u malu krizu, ali prebrodićemo je vrlo brzo

A. Beganović

Derbi 9. kola odigran na Tušnju između Tuzla Cityja i Sarajeva pripao je domaćim fudbalerima.

Slavili su izabrani i Milenka Bošnjakovića rezultatom 2:1 i to zasluženo jer aktuelni prvak i osvajač Kupa nije briljirao.

Nakon poraza u vječitom derbiju na Grbavici upisali su izabranici Husrefa Musemić još jedan gostujućim te su pali na 3. mjesto prvenstvene tabele.

Svjesni su u Bordo klubu da tim u ovim momentima ne pruža igre kakve su se očekivale a kako bi se što prije prebrodila kriza u proteklim danima održano je i nekoliko sastanka. Prvo su u klubu razgovarali sa starijim i iskusnijim igračima a danas i sa cijelim igračkim kadrom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Istina je, održani su ti sastanci. Razgovarali smo o svemu i svi smo svjesni da smo upali i tu neku rezultatsku i krizu igre. Igračima i struci je trenutno najteže, no svi zajedno vjerujemo da ćemo brzo izaći iz krize", istakao je za SportSport.ba koordinator za sportska pitanja FK Sarajevo Emir Hadžić pa je dodao:

"Polako nam se vraćaju i povrijeđeni igrači i vrlo brzo bismo trebali biti kompletni. Atmosfera je i pored poraza u Tuzli na zavidnom nivou što znači da smo svi svjesni problema s kojima se susrećemo. Igrači su pokazali veliku dozu razumjevanja prema situaciji a imaju veliku podršku od kluba kako bi što prije prevazišli krizu. Mene upravo to i raduje a već za dva dana su nova iskušenja pa bih pozvao i navijače da nam kao i mnogo puta do sad, pogotovo kada ne ide najbolje, dadnu taj vjetar i leđa".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zmijuga.loma
Nakon kupljene duple krune ocekivan povratak u realnost naseg najveceg vjetnamskog kluba
3 11
SrcuDragaBojaPlava
KUPIT CE SE KOJANTEKMA..SAD MLADOST ZAVRSENA...ZNA SE.KO JE DRZI..MAMU TI FRLJAVU JEBEMO
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi