Hadžić: Vojvodić me oduševio korektnošću

Iskusni veznjak na korak do Slobode

Hadžić: Vojvodić me oduševio korektnošću

Darko Vojvodić, trener Slobode, u zimskom prelaznom roku želi dosta pojačati svoju ekipu, a jedan od igrača za koje je zainteresovan je Damir Hadžić, koji je nedavno raskinuo saradnju sa Sarajevom u kojem je proveo sedam i pol godina.

Vojvodić je u nedavnom razgovoru za naš portal istakao da bi volio u svojim redovima vidjeti iskusnog Hadžića, a 33-godišnji veznjak ističe da ga je trener Slobode u razgovorima oduševio svojom korektnošću i stavom.

"Razgovarao sam sa Vojvodićem nekoliko puta. Zaista me oduševio svojom korektnošću i stavom. Nisam bili u prilici sastati se, do sada smo samo razgovarali telefonom i uglavnom sam mu sve rekao", rekao je Hadžić za SportSport.ba.

"Vojvodića nikada ranije nisam upoznao lično. Znao sam ga samo kao igrača i igrao sam nekoliko puta protiv njega. Sada me pozitivno iznenadio. Do sada sam čuo samo sve najbolje o njemu. Dilaver Zrnanović, koji ga veoma dobro poznaje, također rekao mi je samo najbolje o njemu", dodao je iskusni veznjak.

Hadžić je imao još nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali svima se zahvalio. Miljenik navijača sa Koševa ističe da mu je korektnost koju je Vojvodić pokazao najbitnija, te da se vidi u Slobodi.

"Ta korektnost mi je najbitnija. Prije bih otišao u Slobodu zbog toga, nego negdje drugo za duplo veće pare. Svejstan sam da više u ovoj ligi ne mogu zaraditi. Zahvalio sam se ostalim klubovima na ponudama i vidim se u Slobodi. Mislim da ne bi trebalo biti problema", rekao je Hadžić.

"Čuo sam da Vojvodić ima odriješene ruke u Slobodi i da stoji iza svaka riječi. To je najbitnije. Volio bih da uskoro i u Sarajevu bude isto tako. Da niko ne bude ničija marioneta", dodao je veznjak, koji je sedam i pol godina nosio bordo dres.

"Još jednom kažem da mi je žao što se sa Sarajevom sve ovako desilo. Nisam očekivao da ću ikada morati napustiti Koševo. Uvijek sam govorio da ću biti tu dok sam potreban. Želio bih se još jednom zahvaliti navijačima. Mislio sam da više neću igrati, ali evo ukazala se prilika", dodao je Hadžić za kraj razgovora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti