Hadžić zabio, pa pocrvenio u remiju Videotona
Foto: EPA

Novi gol bh. fudbalera

Hadžić zabio, pa pocrvenio u remiju Videotona

Povremeni bh. reprezentativac Anel Hadžić u posljednje vrijeme igra veoma dobro u Mađarskoj. Ipak, danas je na njegov novi gol za Videoton koji je zabio u meču protiv Ujpesta mrlju stavio crveni karton. 

U meču 14. kola mađarskog šampionata Videoton je osvojio bod na gostovanju kod Ujpesta, odigravši 2:2, a Hadžićev tim je do prednosti stigao već u prvoj minuti kada je golmana Ujpesta matirao Henty. 

Svega četiri minute kasnije Videoton je udvostručio prednost, ovoga puta preko našeg Hadžića, koji je pred sami kraj prvog poluvremena zaradio direktan crveni karton. 

Igrača više na terenu domaći su znali iskoristiti i u drugom poluvremenu postigli su dva pogotka za, ispostavit će se, konačnih 2:2. 

Poslije ovog remija Videoton se u mađarskom šampionatu nalazi na diobi prvog mjesta. 

OTP Bank Liga, 14. kolo:

Ujpest - Videoton 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi