Hadžić: Igram jednu od najvećih utakmica u karijeri

Bivši bh. reprezentativac

Hadžić: Igram jednu od najvećih utakmica u karijeri

Videoton, čiji dres nosi bivši bosanskohercegovački reprezentativac Anel Hadžić, danas će u okviru Evropske lige ukrstiti koplja sa Bordeauxom. 

Na konferenciji za medije uoči utakmice govorio je upravo 27-godišnji Hadžić, koji je, između ostalog, izjavio kako će to za njega biti jedna od najvećih utakmica u dosadašnjoj klupskoj karijeri. 

"Neće biti lako protiv Bordeauxa, ali ako budemo igrali svoju igru i ušli sa željom da pobijedimo, onda se imamo čemu nadati. S remijem lično ne bih bio zadovoljan", kazao je Hadžić, dodavši:

"Tokom svoje karijere sam igrao mnogo međunarodnih utakmica, kako klupskih, tako reprezentativnih, a ova u Francuskoj s Bordauxom će za mene sigurno biti jedna od najvećih", riječi su Hadžića. 

Duel između Bordeauxa i Videotona na programu je večeras od 20:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi