Sarajevo u polufinalu s prvoligašem iz RS-a

Hadžić zadovoljan: Bolje Sloga nego Široki Brijeg

U prostorijama N/FSBiH danas je održano žrijebanje parova polufinala Kupa naše zemlje.

Voljom kuglica Sarajevo je u ovoj fazi takmičenja spojeno sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova, malim klubom iz Prve lige Republike Srpske, koji u posljednje vrijeme bilježi odlične rezultate, kako u prvenstvu, tako i najmasovnijem takmičenju BiH.

"Mi smo u prošloj rundi imali jednog od najkvalitetnijih protivnika. Sada smo dobili Slogu i možemo biti zadovoljni. Po rejtingu to je slabiji klub od Širokog Brijega, no laganih protivnika nema, svjesni smo da ćemo morati dati sve od sebe za prolaz dalje. U svakom slučaju, bolje Sloga nego Široki Brijeg", izjavio je Emir Hadžić, koordinator za sportski segment tima sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Naharadni sistem takmicenja je dozvolio umjesto da imas jako cetvrt finale polu finale i finale gdje bi klubovi nesto zaradili oni su napravili cirkus od kupa da ti tosk ili ova slova igraju finale kupa Bogu plakat kako mi svjesno u nazadak sve guramo
0 2
Jadnimi
U polufinalu se igra sa drugoligašem, koji nema pravo igranja na svom terenu( po propozicijama Kup takmičenja, tereni na kojima se igra polufinale i finale, moraju zadovoljavati sve uslove, koji su postavljeni za premijerligaško takmičenje), normalno je da budeš zadovoljan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi