Hadžić: Želim ostaviti dobar trag kao Osim i Muratović
Piše: Armin Pašić

U razgovoru za SportSport.ba nakon potpisa za Sturm

Hadžić: Želim ostaviti dobar trag kao Osim i Muratović

Bosanskohercegovački internacionalac Anel Hadžić od naredne će sezone nositi dres austrijske ekipe Sturma. 

Iako se u posljednje vrijeme dosta povezivao sa bečkim Rapidom, Hadžić se na kraju odlučio za Sturm, ističući da je postojala mogućnost i da karijeru nastavi u Njemačkoj.

"Sretan sam što sam prešao u Sturm, jer se radi o jednom zaista dobrom klubu. Naš Ivica Osim je ovdje ostavio veliki trag, pa tako i Samir Muratović i nadam se da ću ja biti sljedeći", rekao je Hadžić na početku razgovora za SportSport.ba, a potom dodao:

"Sutra s Riedom igram protiv Red Bulla i sigurno da će biti emocija jer ću se morati oprostiti od kluba nakon 15 godina. Ried neću nikada zaboraviti, jer su oni zaslužni za skoro sav moj uspjeh".

Prije nego što je potpisao za Sturm, Hadžić je imao ponudu Rapida, ali i od nekoliko klubova iz njemačke "cvajte" (2. Bundeslige).

"Istina je da sam imao ponudu Rapida, pa tako i iz njemačke 2. Bundeslige, međutim na kraju sam potpisao za Sturm. Smatram da je ovo korak naprijed u mojoj karijeri", dodao je Hadžić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.