Hadžikadunić perfektan u meču protiv Lokomotiv Moskve

Momak koji je izabrao BiH

Hadžikadunić perfektan u meču protiv Lokomotiv Moskve

E. Oštraković

Utkamica 7. kola Premier lige u Rusiji između Rostova i Lokomotive iz Moskve završena je bez pobjednika, ali i bez golova.

U dosta tvrdoj utakmici, bez previše šansi, malo zadovoljniji bodom mogu biti gosti iz Moskve.

Gosti su u prvom poluvremenu imali nešto zrelije šanse, ali nisu uspjeli postići gol, dok je u drugom poluvremenu na terenu bila skroz druga slika.

Rostov je na sve načine pokušao doći do pobjede, ali na kraju je utakmica završena bez pobjednika, te bez golova.

Treba istaći da je sjajan u odbrani rostova bio Dennis Hadžikadunić, te je njegova ekipa danas sačuvala svoju mrežu.

Top Komentari

spectron
Bravo malac ! Samo jako :)
7 0
Ade1987
Mi u Rusiji nismo imali puno igrača ali oni koji su bili igrali su za repku super kao npr. Rahimic,Topic nadam se da ce i ovaj momak biti od koristi i jos treba dodati da ovakve treba gurati u prvi red kad dodju o njima samo dobro pričati i pisati da vide ovi sto su ko fol htjeli da igraju za repku a drugu uzeli da će uvjek biti oni čije srce kuca za jednu jedinu a oni sto su tetovazu stavili od ljiljana misle da time pokazuju ljubav prema državi možeš svugdje ići ali znaj da nigdje nemoze biti ko kod svoga praga i svoje kuće! MOMCINO SRETNO TI BILO I MI TE JEDVA ČEKAMO DA OBUČEŠ DRES JEDNE JEDINE
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije