Hadžikadunić se sporazumno razišao sa Čelikom
Mladi nogometaš iz Tešnja ponovo bez kluba

Trenutno slobodan igrač

Hadžikadunić se sporazumno razišao sa Čelikom

D. Kurbegović, foto: T. Hebib

Nogometaš koji s 15 godina nastupi za seniorsku ekipu bilo kojeg kluba sigurno da ima potencijala i talenta. Jedan od takvih je i mladi Elmin Hadžikadunić.

Nogometaš rođen u Tešnju sa 19 godina već je promijenio pet klubova u karijeri. Najduže se zadržao u Borcu iz Jelaha u kojem je i počeo fudbalski put, te stigao do seniorske ekipe. Osim Tuzle i Olimpica, prošlu sezonu nastupao je za Radnički iz Niša.

Pred početak ove sezone stigao je na Bilino polje, te je potpisao jednogodišnji ugovor s Čelikom. Hadžikadunić je u polusezoni nastupio na šest utakmica, a na kraju sezone se našao i na transfer listi.

Ovaj nogometaš imao je sa zeničkim timom ugovor do ljeta, tako da su se klub i igrač dogovorili da se sporazumno raskine saradnja. Hadžikadunić je nogometaš koji igra na krilnim pozicijama, bivši je kadetski reprezentativac BiH i trenutno je slobodan nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ShekiA
Bravo sine.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti