Hadžikić očekuje odluku Nijmegena
Razišao sa se sa bečkom Austrijom, zatim boravio i u Švicarskoj, ali čini se da mu je Holandija suđena. Vrlo blizu je potpisa

Mladi čuvar mreže pred novim angažmanom

Hadžikić očekuje odluku Nijmegena

S. Mlaćo

Prije skoro sedam dana mladi bh. golman Osman Hadžikić prije sedam pristupio je pripremama holandskog drugoligaša NEC Nijmegena. 

Naime, Hadžikić se razišao sa bečkom Austrijom, te zatim krenuo u potragu na novim angažmanom.

Jedno vrijeme trenirao i sa Grasshopoersom, međutim transfer je propao, a prema posljednjim informacijama u narednim će potpisati ugovor sa Nijmegenom.

"Čekam odluku, nadam se da će se trener i klub pozitivno izjasniti", kazao je Hadžikić, te naveo da se u novom klubu osjeća ugodno.

Hadžikić ima pet nastupa za mladu reprezentaciju Austrije, a nedavno je dobio i bh. državljanstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti