Hagi: Misimović je veličanstven

Rumunski stručnjak hvali bh. reprezentativca

Hagi: Misimović je veličanstven

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović je za vrijeme boravka u Wolfsburgu bio jedan od glavnih igrača te ekipe, a sada se velike igre od njega očekuju i u Galatasarayu.

Misimović je prošle sezone u Bundesligi postigao deset golova i tome pridodao 15 asistencija, pa je logično da se od reprezentativca BiH u Istanbulu očekuju velike stvari.

Međutim, Miske se na početku ove sezone uklopio u sivilo Galatasaraya, koji je zbog slabih igara smijenio trenera Franka Rijkaarda, a na njegovo mjesto doveo Gheorgha Hagija, koji izuzetno cijeni našeg reprezentativca.

"On je veličanstven fudbaler koji će uskoro igrati značajnu ulogu u cijeloj ligi", rekao je Hagi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.