Hairlahović bi trebao pojačati Mladost, dolazi i Kulović?

Prinove u ekipi iz Doboja kod Kaknja

Hairlahović bi trebao pojačati Mladost, dolazi i Kulović? · Saznajemo

Ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja u januarskom prelaznom roku mogla bi pojačati dvojica igrača, Ismar Hairlahović i Vedin Kulović.

Mladost će na proljeće voditi žestoku borbu za opstanak s klubovima kao što su Čelik, Sloboda i Zvijezda 09 pa im je potrebno da dodatno pojačaju tim kako bi i naredne sezone mogli igrati najjači rang takmičenja.

Kako SportSport.ba saznaje, klub iz Doboja kod Kaknja već je aktivan na transfer pijaci i na meti ima dvojicu dobro poznatih igrača.

Hairlahović je trenutno slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Zvjezdom 09 i velike su šanse da bi mogao doći u Mladost, dok je s Kulovićem situacija ipak nešto komplikovanija. On ima važeći ugovor s GOŠK-om i bit će mnogo teže da ga se dovede.

Kulović je krilni fudbaler koji se dobro snalazi na obje strane trerena a po potrebi može igrati i napadača, dok je Hairlahović centralni vezni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obojica imaju iskustvo igranja Premijer lige i sigurno bi bili od koristi Mladosti u drugom dijelu sezone.

Inače, fudbaleri koje s klupe predvodi Fahrudin Šolbić trenutno se nalaze na 9. poziciji u bh. prvenstvu sa bodom više od Čelika koji je u opasnoj zoni.

Top Komentari

Zenicanin
vama da nema foruma ne bi imali sta pisati bahaha
0 1
Dino69
Kulovic pravi igrac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi