Razišli se FK Mladost i Kenan Horić

Defanzivac napustio Dobojlije

Razišli se FK Mladost i Kenan Horić · Saznajemo

S. Mlaćo

FK Mladost će u drugom dijelu sezone  biti bez sjajnog defanzivca Kenana Horića (29).

Naime, Horić je održao jutros sastanak sa prvim čovjek Mladosti Mensurom Mušijom i dogovoreno je sporazumni raskid saradnje.

Horić je ove polusezone za Mladost upisao 14 nastupa, te dodao jedan pogodak.

U Mladost je stigao iz turskog Antalyaspora početkom ove godine. U našoj zemlji nastupao je i za NK Čelik, a s obzirom na dobro poznate kvalitete, vjerovatno da dugo neć biti bez angažmana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost će u drugom dijelu sezone voditi bitku za opstanak, s obzirom da se nakon 19 kola nalazi na devetom mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
osime hvataj ga
1 3
leader_of_wolves
Dolazi u Čelik sigurno haha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi