Hairlahović: Presretni smo, želimo plasman u elitni krug

Juniorski reprezentativac BiH nakon pobjede

Hairlahović: Presretni smo, želimo plasman u elitni krug

Juniorska reprezentacija BiH uspjela je danas na stadionu "Boris Trajkovski" u Skoplju nadigrati selekciju Lihtenštajna  i s pobjedom započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Mladi Zmajevi slavili su s visokih 5:0, a ova pobjeda prema riječima veznjaka Ismara Hairlahovića dodatno je ulila samopouzdanje pred nadolazeće mečeve sa Makedonijom i Francuskom. 

"Presretni smo jer smo pobjedom otvorili ove kvalifikacije. Odigrali smo jednu dobru utakmicu, čiji ishod nam dodatno ulijeva samopouzdanje pred utakmice sa Makedonijom i Francuskom. Tu moramo dati svoj maksimum, kako bi pobijedili i izborili plasman u elitni krug", kazao je Hairlahović za SportSport.ba.

U drugom susretu grupe 12 Francuska je uspjela savladati domaću selekciju Makedonije, a rezultat susreta glasio je 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije