Hajdarević pogodio u pobjedi Horsensa

Danska Superliga

Hajdarević pogodio u pobjedi Horsensa

Horsens je na svom terenu savladao Lyngby sa 2:0 u okviru danske Superlige, a mrežu gostiju načeo je bosanskoheregovački napadač Kenan Hajdarević u 57. minuti.

U pomenutom susretu mreže su mirovale u prvom poluvremenu. Za cijelu susret Lyngby nije uspio šutirati na gol Sørena Jochumsena.

Hajdarević je sigurno bio ponajbolji igrač na terenu, stvorio je nekoliko prilika, ali samo je jednu iskoristio i to onu iz 57. minute kada je na asnstenciju Gilberta Macene postigao pogodak.

Paris Nakajima-Farran zamijenjio je 21-godišnjeg bosanskohercegovačkog napadača u 76. minuti. Upravo ovaj Kongoanac je pet minuta prije kraja utakmice pogodio za konačnih 2:0.

Mustafa Kučuković odigrao je 66. minuta u porazu Sonderjyske od Odensea sa 2:0. Istim rezultatom Kopenhagen je slavio protiv Silkeborga, dok je Borndby u gostima sa visokih 4:0 pobijedio Randers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti