Hajdarević najavio meč s Veležom: Znamo koje su naše prednosti, na to ćemo igrati

Veznjak Željezničara

Hajdarević najavio meč s Veležom: Znamo koje su naše prednosti, na to ćemo igrati

E. Ganibegović

FK Željezničar će u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici ugostiti ekipu Veleža.

Uoči ove utakmice na press konferenciji prisutnim medijima obratio se i fudbaler Plavih, Haris Hajdarević.

"Hajmo reći, po dolasku iz Turske, imao sam malo teži period da se vratim na ovaj, da počnem igrati opet u kontinuitetu. Sada sam dobro otvorio ovu polusezonu. Dobro sam se spremio prije svega, to je veoma bitno za mene", rekao je Hajdarević i dodao o utakmici s Veležom:

"E sad... Šta očekujem? Ja želim da nastavim također ovako dobro da igram u kontinuitetu. Hajmo reći protiv Veleža očekujem... Poznajemo ekipu Veleža, kao što je šef (Edis Mulalić, op. a) rekao. Nedavno smo igrali s njima tako da ih poznajemo. Mi smo se dobro spremali, gledamo sebe, znamo koje su naše prednosti, na to ćemo igrati. Tako da želimo da ostvarimo pozitivan rezultat i da obradujemo naše navijače u nedjelju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Velež je u utakmici igranoj na otvaranju proljetnog dijela sezone golovima Nermina Haskića savladao Željezničar s 2:0.

Hajdarević je, inače, za Željezničar nastupio na 11 utakmica za Željezničar ove sezone, od čega devet u Premijer ligi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi