Hajduk dobija novu ponudu za Kalinića?

Golman napušta Poljud

Hajduk dobija novu ponudu za Kalinića?

Iako prijelazni rok službeno nije ni počeo, sve je veći broj klubova koji žele Lovru Kalinića.

Golman hrvatske reprezentacije i Hajduka nalazi se pred transferom, a nakon što je odbijena ponuda od Genta teška 2,5 miliona eura, interes za njegove usluge je pokazao i Anderlecht. 

Belgijski mediji tvrde da je Anderlecht za Kalinića spreman ponuditi pola miliona eura više od Genta, ali problem pri obavljanju transfera postoji kod načina isplate. Hajduk traži novac u gotovini, dok Anderlecht bi to odradio u ratama. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Anderlecht je želio Kalinića još ljetos, no službena ponuda nikada nije došla.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi