Dupli hladan tuš: Navijače Hajduka poraz na Rujevici još više boli nakon poteza Ivana Perišića!
Foto: Tom Dubravec/Cropix

Objava na Instagramu

Dupli hladan tuš: Navijače Hajduka poraz na Rujevici još više boli nakon poteza Ivana Perišića!

Admin Čaušević

Navijači Hajduka već duži period sanjaju o povratku Ivana Perišića, a ta priča je intenzivirana posljednjih sedmica. Ipak, u subutu je stigao hladan tuš. 

Dok se već sedmicama špekuliše o dolasku Perišića na Poljud, izgleda da je iskusnom veznjaku Hajduk još uvijek u drugom planu.

Objavom na Instagramu u subotu popodne, Hrvat je pokazao kojim klubovima zapravo njegovo srce pripada i koje klubove najviše trenutno prati.

Naime, dok je bio na oporavku, Perišić je na Instagram objavio fotogafiju kako gleda dvije utakmice i to duele Tottenhama i Intera.

Perišićev Instagram story koji je privukao pažnju

Tottenham čiji je Perišić član je u gostima pobijedio Luton sa 0:1, dok je Inter, klub koji je Perišiću jako važan, odigrao neriješeno sa Bolognom (2:2).

Nakon Tottenhama i Intera svoj meč u subotu je igrao i Hajduk. Splićani su gostovali Rijeci te su u Jadranskom derbiju izgubili sa 1:0.

Oglasi

Perišić izgleda nije imao vremena da pogleda tu utakmicu, a ako je imao svoje fanove nije želio obavijestiti, barem ne javno.

Prošlog mjeseca hrvatski reprezentativac je pokidao ligamente i na terenu ga sigurno neće biti do proljeća, a crne prognoze govore da će pauzirati i do kraja sezone.

U transferu Hajduk počelo se špekulisati prije nekoliko sedmica kada je Tottenham uspio dovesti Luku Vuškovića, najvećeg talenta splitskog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako je ponikao na Poljudu Perišić nikad nije debitovao za A tim Bijelih, a sam je sebi obećao da će za ponos Dalmacije odigrati najmanje jednu sezonu.

"Nije bitno šta sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debotpvap u službenoj utakmici. Moj povratak se mora desiti", kazao je Perišić.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi