Hajduk poražen u splitskom derbiju

HNL, 30. kolo

Hajduk poražen u splitskom derbiju

Edmir Škorić

U splitskom derbiju na Parku mladeži Split je savladao Hajduk s 2:1 i domogao se trećeg mjeta, dok je Hajduk pao na peto.

Splitski crveni su u samo tri minute postigli dva gola. Ante Erceg je pogocima u 31. i 34. minuti bacio u očaj goste s Poljuda, koji su ipak samo dvije minute kasnije smanjili preko Jeana Kouassija, no to je bio i konačan rezultat.

 

Slaven je u Koprivnici minimalno savladao Istru, a gostima iz Pule presudio je Dario Čanađija u 79. minuti. Zadar je do zlata vrijednih bodova stigao u Vinkovcima protiv Cibalije u derbiju začelja.

 

Josip Ivančić je u osmoj minuti doveo Zadrane u vodstvo, da bi Frane Vitaić u 25. minuti izjednačio na 1:1. Pet minuta kasnije, Domagoj Muić je ponovo strijelac. Na otvaranju drugog dijela Igor Banović je zabio za 1:3, a Vitaić drugim golom u 76. minuti postavlja konačan rezultat utakmice (2:3).

 

HNL, 30. kolo:

Split - Hajduk 2:1 (Erceg 31, 34/ Kouassi 36)

Slaven - Istra 1:0 (Čanađija 79)

Cibalia - Zadar 2:3 (Vitaić 25, 76/ Ivančić 8, Muić 30, Banović 46)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.