Hajduk potvrdio učešće na turniru u Gabeli

Splićani iz Turske u Gabelu

Hajduk potvrdio učešće na turniru u Gabeli

Samir Mlaćo

Splitski Hajduk na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio je učešće na 28. memorijalu Andrija Anković u Gabeli.

Dva dana ranije Splićani će završiti pripreme u Turskoj, te krenuti put Gabele.

"Osim Hajduka i domaćeg GOŠK-a na turniru će sudjelovati mostarski Zrinjski, drugoplasirana momčad BIH Premijer lige te vodeća momčad Crnogorske prve lige, Sutjeska iz Nikšića. Prva utakmica na turniru odigrat će se između Zrinjskog i Sutjeske (13 sati), dok će dva sata kasnije na teren izaći domaćin GOŠK i Hajduk. Hajduku će ovo biti deveti nastup na Memorijalu, a šest puta (1991., 1999., 2000., 2001., 2002., 2013.) Bijeli su osvajali naslov najbolje momčadi turnira".

Hajduk će u pripremnom periodu odigrati susrete protiv Varteksa, Zurich, Lech Poznana, Trenčina, te na turniru u Gabeli.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi