Hajduk predstavio Vršajevića i Sušića
foto: hajduk.hr

Hajduk predstavio Vršajevića i Sušića

Midhat Šljivak

Splitski Hajduk predstavio je danas četiri nova fudbalera, a među njima su i dva bosanskohercegovačka internacionalca, Avdija Vršajević i Tino-Sven Sušić.

Vršajević je na Poljud stigao iz zeničkog Čelika, dok je Sušić bio bez kluba proteklih nekoliko mjeseci, a prethodno je nastupao za Standard iz Liježa.

"Zahvaljujem se upravi i treneru Hajduka što su me doveli u klub.Velika mi je čast što sam potpisao za Hajduk i nadam se da ćemo imati dobru sezonu", rekao je Sušić.

Vršajević je također istakao da mu je velika čast što će zaigrati za jedan od najvećih klubova na našim prostorima.

"Većini igrača na Balkanu je san igrati za jedan od najvećih klubova na ovim prostorima. Meni se taj san ispunio i biće mi veliko zadovoljstvo igrati na Poljudu pred fenomenalnim navijačima. Ja ću dati svoj maksimum da ispunim očekivanja koja su postavljena pred mene", rekao je Vršajević.

Pored Vršajevića i Sušića, Hajduk su pojačali i Anton Maglica, te Danijel Stojanović.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.