Hajduk raskida ugovor sa Barišićem

Hajduk raskida ugovor sa Barišićem

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski internacionalac, Josip Barišić, najvjerovatnije će napustiti Hajduk.

Josip Barišić u redove Hajduka stigao je iz Širokog Brijega. U splitsku momčad doveden je kao pojačanje, no taj epitet nije opravdao.

Dolaskom Krasimira Balakova na klupu Hajduka, bosanskohercegovački internacionalac udaljen je iz prvog tima, a Hajduk ga je imao namjeru pozajmiti Primorcu iz Stobreča.

Barišić je odbio otići na pozajmicu, pa su čelnici Hajduka pokrenuli proceduru o raskidu ugovora i to na štetu igrača jer nije poštovao odredbe istog u kojem se navodno navodi da igrač mora ići na pozajmicu ukoliko tako odredi klub.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.