Hajduk slavio nad Osijekom, dobra partija Vršajevića

HNL, 15. kolo

Hajduk slavio nad Osijekom, dobra partija Vršajevića

Fudbaleri Hajduka ostvarili su sedmu ovosezonsku pobjedu, savladavši Osijek u 15. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva. Konačan rezultat susreta glasio je 2:1.

Domaćini su do prvog pogotka stigli u 54. minuti iz jedanaesterca, kada je siguran izvođač bio Čaktaš, a nakon svega deset minuta prednost je udvostručio Gotal.

Ipak, u nastavku susreta gosti su u režiji Glavaša uspjeli postići utješni pogodak za konačnih 2:1. 

Bosanskohercegovački reprezentativac Avdija Vršajević pružio je odličnu partiju za Hajduk, tako što je sudjelovao u većini napada splitskog tima, dok Tino Sušić zbog ranije zadobivene povrede večeras nije nastupio. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 15. kolo:

Hajduk - Osijek (Caktaš 54., Gotal 64. / Glavaš 67.)

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.