Hajduk zaboravio Baku

Sliškovića niko nije zvao na proslavu

Hajduk zaboravio Baku

Adnan Beganović

Splitski Hajduk jučer je proslavio svoj stoti rođendad. Međutim, i pored toga što postoji sto godina, Hajduk je prilikom proslave pokazao da boluje od dječijih bolesti.

Naime, na proslavi stogodišnjice kluba nije bilo jednog od njegovih najboljih igrača, onog kojem se Torcida divila, Blaža Sliškovića.

Nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima nije dobio poziv za proslavu stogodišnjice, a s obzirom da je Baka na sudu sa Hajdukom, najvjerovatnije je to razlog zbog kojeg je zaboravljen.

"Nema nikakve ljutnje, ja jednostavno nisam dobio pozivnicu da prisustvujem proslavi pa sa sam se osjećao nepozvanim. Hajduk je veliki klub i ja sam želio doći na stoti rođendan, ali svi drugi su pozvani ja nisam", prenosi Dalmacijanews Bakinu izjavu.

"Prije nekoliko dana su me kontaktirali iz Hajduka i pitali su moju adresu. Ja sam očekivao poziv ali tek u subotu me nazvao Hajdukov odvjetnik Vinko Radovani i pitao hoću li doći. Ja sam rekao da neću jer mi nitko nije dao službeni program niti su mi rekli gdje trebam doći i kada. Pa neću ja nikoga vući za rukav", dodao je Slišković.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije