Hajduk zainteresovan za Adina Džafića

Hajduk zainteresovan za Adina Džafića

Splitski Hajduk zainteresovan je za dovođenje mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Adina Džafića, fudbalera zeničkog Čelika.

Nakon više nego pozitivnih iskustava sa Senijadom Ibričićem, te nakon što su propustili Ermina Zeca i Mehmeda Alispahića, Splićani ne žele ništa prepustiti slučaju, pa iz bh. Premijer lige žele dovesti mladog napadača Adina Džafića.

Džafić je prošle sezone u dresu mostarskog Veleža igrao odlično, a u prilog tome ide i 14 postignutih golova. Ove je sezone debitovao i za reprezentaciju BiH u prijateljskom susretu sa Poljskom, te time još više podgrijao interesovanje za sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.