Hajduk želi Hadžića, Husejinović im bio preskup

Hajduk želi Hadžića, Husejinović im bio preskup

Splitski Hajduk želio je dovesti Saida Husejinovića, ali im je bio preskup, a sada se okreću drugom bh. fudbaleru.

Na Poljudu, naime, žele dovesti potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Anela Hadžića, člana austrijeske ekipe Rieda, nakon što nisu uspjeli u pokušaju da na Poljud dovedu Saida Husejinovića, koji je potpisao za Dinamo.

"Husejinovića smo htjeli dovesti prije šest mjeseci, koštao bi nas možda 200 hiljada eura, ali nismo imali novaca, jednostavno svi koji nešto koštaju idu okolo. Malo će nam biti teško, svi se drugi pojačavaju s iskusnim igračima, Rijeka, Split i Belupo, svi pokušavaju dovesti igrače koji mogu donijeti pomak u kvaliteti. Mi dovodimo mlade igrače koji čekaju afirmaciju, pitanje je hoće li oni izaći u prave igrače. Iskustvo je ipak iskustvo", rekao je , trener Mišo Krstičević, trener Hajduka za Index.hr.

Ipak, na Poljudu bi ipak mogao završiti jedan bh. internacionalac. Riječ je o Anelu Hadžiću, 24-godišnjem stoperu Rieda.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti