Hajduku trofej nakon tri godine suše

Splićani osvojili Kup

Hajduku trofej nakon tri godine suše

Edmir Škorić

Nogometaši Hajduka osvojili su Hrvatski kup nakon što su u drugoj utakmici finala odigrali 3:3 s Lokomotivom i zadržali 2:1 vodstvo iz prve utakmice s Poljuda.

Splićani su na Poljudu slavili s 2:1, a na Maksimiru su pred oko 8.000 gledatelja odigrali 3:3 te osvojili Kup.

Nije dobro krenulo po goste, jer je Šitum već u devetoj minuti zabio za 1:0. Izjednačio je Hajduk u završnici prvog dijela pogotkom Vukovića, da bi u 51¸. minuti Tino-Sven Sušić zabio za vodstvo gostiju.

Kramarić je dvadesetak minuta prije kraja vratio Lokose u igru, ali samo dvije minute kasnije zabija Stojanović za 2:3 i veliko slavlje Hajduka. Uspjela je Lokomotiva preko Bručića u drugoj minuti nadoknade izjednačiti, no ostalo je na tome.

Za Hajduk je ovo prvi trofej nakon tri godine i šesti u Kupu Hrvatske. 

Potražite više informacija na temu HNL:

Hrvatski kup, finale:

Lokomotiva - Hajduk 3:3 (Situm 9, Kramarić 71, Bručić 92/ Vuković 45, Sušić 52, Stojanović 72)

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.