Hajrović: Cilj nam je Evropa

Strijelac za Grasshoppers

Hajrović: Cilj nam je Evropa

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović nastavio je sa odličnim igrama u dresu svoje ekipe Grasshoppersa.

Skakavci su jučer rezultatom 1:0 bili bolji od Thuna, a gol odluke bio je djelo upravo mladog fudbalera, inače veznog igrača.

"Zadovoljan sam svojom, ali i igrom cijele ekipe. Ovo nam je bila četvrta pobjeda ove sezone i zadovoljan sam kako igramo. Mislim da bi na kraju ove sezone, nastavimo li ovako, mogli i trebali izboriti jedno od mjesta koje vodi u evropska takmičenja", rekao je Hajrović.

Inače, Hajrović se već neko vrijeme nalazi na radaru selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, koji je sa ovim fudbalerom već obavio razgovore, te se sada čeka da on završi potrebnu papirologiju za promjenu sportskog državljanstva.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.