Hajrović: Držim svoje obećanje, eksplodirat ću u Werderu

Nakon bundesligaškog prvijenca

Hajrović: Držim svoje obećanje, eksplodirat ću u Werderu

Werder Bremen je u okviru 30. kola Bundeslige uspio nadoknaditi minus od dva gola na gostovanju kod Paderborna. 

Klub iz Istočne Vestfalije vodio je s 2:1 nakon prvog poluvremena, ali je petnaest minuta prije kraja golom bh. reprezentativca Bosne i Hercegovine Izeta Hajrovića Werder stigao do izjednačenja od 2:2.

Hajrović je u igru ušao samo minut prije nego li će se po prvi put upisati u strijelce u Bundesligi.

"Šteta da nije bilo dovoljno za pobjedu. Irak imam jeden razlog da budem sretan, bio je to moj prvi bundesligaški pogodak za Werder Bremen. Jak trening i strpljenje se uvijek isplati. Hvala svima onima koji su vjerovali u mene na sjajnoj podršci. Držim svoje obećanje, eksplodirat ću u redovima Werder Bremena", napisao je bh. reprezentativac Izet Hajrović na svom Instagram profilu nakon svog bundesligaškog prvijenca u dresu Werdera. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.