Hajrović i Skakavci protiv Kvržićeve Rijeke

Pripreme za nastavak sezone

Hajrović i Skakavci protiv Kvržićeve Rijeke

Bh. reprezentativac Izet Hajrović spominjao se u posljednje vrijeme kao potencijalno pojačanje Galatasarayja, ali interes za Zmaja pokazali su i švicarski rivali njegovog Grasshoppersa, Basel i Young Boys.

Obeštećenje za bh. reprezentativca, koji je pod ugovorom sa svojim klubom do ljeta 2015. godine, nije nisko pa će rasplet situacije oko njegovog mogućeg odlaska biti itekako interesantan u prvi danima nove godine.

Ipak, ukoliko ostane u redovima Skakavaca tokom pripremama Hajrović će u jednom prijateljskom susretu odmjeriti snage sa svojim reprezentativnim kolegom Zoranom Kvržićem, sa čijom je Rijekom Grasshoppers već dogovorio prijateljski susret, objavio je švicarski klub na svojoj zvaničnoj internet stranici.

Prijateljski susret sa Riječanima planiran je za 22. januar na Estadio Benahavis, dok će četiri dana ranije Grasshopper igrati sa Nürnbergom, ali lokacija na kojoj će se igrati taj susret još uvijek nije poznata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.