Hajrović oduševio sve na treningu Werdera

Posjetio trening tima iz Bremena

Hajrović oduševio sve na treningu Werdera

Pomalo zaboravljeni Izet Hajrović (25) izazvao je oduševljenje svih u Werderu kada se pojavio na treningu bundesligaša iz Bremena. 

U decembru 2015. godine Hajrović je zadobio tešku povredu koljena i nakon operacije izvjesno vrijeme je proveo u Beogradu na rehabilitaciji. Hajrović se iz srbijanske prijestolnice vratio jučer u Bremen gdje ga je pregledao klupski ljekar, a slobodno vrijeme iskoristio je i da posjeti trening Werdera. 

"Bili smo oduševljeni kada se pojavio. Za njega je dobro da je i dalje s nama i da osjeti atmosferu u klubu. On je u našim planovima", izjavio je trener Nouri. 

Hajrović se nada da će do ljeta, odnosno na kraju ove sezone, biti potpuno spreman i da će koljeno biti zdravo. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi