Hajrović počeo sa treninzima

U konkurenciji za Istru

Hajrović počeo sa treninzima

S. Mlaćo

Dinamo i dalje vlada 1.HNL, ali posljednjih mjeseca dana bez bh. internacionalca Izeta Hajrovića.

Hajrović je zbog povrede morao odustvovati sa terena, no jučer se vratio i poslijepodne obavio trening sa saigračima i to u punom kapacitetu.

Iz Dinama su istakli da je Hajrović potpuno spreman te da bi trebao konkuisati za subotnje gostovanje u Puli kod Istre.

Dinamo na tablici 1.HNL ima čak 20 bodova prednosti od drugoplasirane Rijeke, a ove sezone Hajrović je ove sezone u svim takmičenjima upisao šest pogodaka i dodao sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nije u planovima selektora naše reprezentacije Izeta Hajrovića, no nada se da će se i to uskoro promijeniti, te da ćemo ga ponovo vidjeti u dresu Zmajeva.

Za našu reprezentaciju ovaj 27-godišnjak je upisao 24 nastupa uz četiri pogotka. Prethodno je nastupao za mlade selekcije Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi