Hajrovićevim mukama u Werderu došao kraj?

Smiješi mu se nova prilika

Hajrovićevim mukama u Werderu došao kraj?

Novu šansu u Werderu bh. reprezentativac Izet Hajrović bi mogao dobiti već za vikend. 

Da nakon odlaska trenera Skripnika dolaze bolji dani za Hajrovića ispostavilo se u utakmici protiv Mainza. Hajrović je uspio postići fenomenalan pogodak, a njegov nastup od strane privremenog trenera nije prošao nezapaženo.

Naime, mediji u Njemačkoj su objavili da bi Hajrović ponovo mogao zaigrati već sutra kada Werder u okviru 5. kola Bundeslige dočekuje Wolfsburg, a nadu tome daje u izjava koju je dao privremeni trener Nouri. 

"Izet je bio pun motivacije protiv  Mainza. Velike su šanse da će ponovo igrati", izjavio je Nouri pred meč sa Wolfsburgom koji se igra na Weseru. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Werder će protiv Wolfsburga tražiti ujedno i izlaz iz rezultatske krize, budući da je trenutno na dnu tabele bez osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti