Halid Demirović dobio otkaz

Halid Demirović dobio otkaz

Nakon današnje sjednice Izvršnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, donesena je odluka o otkazu ugovora sad već bivšem selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine Halidu Demiroviću.

"Izvršni odbor Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj je sjednici donio odluku prema kojoj se gospodin Halid Demirović razriješava dužnosti selektora muške seniorske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog izostanka zadovoljavajućih rezultata", stoji u saopštenju koje je potpisao generalni sekretar Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Smajo Karačić.

Generalni sekretar također je dodao kako je Stručnoj komisiji RSBiH naložena da napravi listu kandidata za novog selektora, kojeg će izabrazi Izvršni odbor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti