14

Komentari (14)

Mungos
A za Velez ga boli racku
Romanus
Neka nas u Bosni ovako kako jest, da se medjusobno za****vamo, Ali da nas malo pogurate s parama,
bk123
Ja kao navijač Zrinjskog sam sretan što je takav igrač došao u Zrinjski. Isto tako sam siguran da nije u optimalnoj formi al svejedno mislim da je dobro za našu ligu da takvi igrači dolaze kod nas u BH nogomet. Mislim da time dizemo i rejting naše lige a s dizanjem rejtinga nadam se da će neki od naših klubova Zrinja,Zeljo ,Sarajevo Siroki,Velez konačno uc u grupno natjecanje liga europe.
ambrozini
ja ne mogu da vjerujem da neko moze staviti dislike na ovako realan i dobar komentar, gdje cak covjek pohvali i velez iako navija za zrinjski sto je zaista za svako postovanje obzirom na nasu svakodnevnicu. inace to bi trebalo biti normalno
bk123
Ambrozini nije se rodio tko je svima ugodio.
Đuka
Od mene dislike bas zbog "Veleža"
AjdinVL
Ima debila kojima je cilj da sve dislajkaju
nemozetako
od mene lajk zbog realnosti, a Duka ko tebe sta pita, ti si nebitan lik
velez mo
DARIO FEREIRA JE ZA NJEGA MARCELO,DA JE VALJAO OSTAO BI U DINAMU,IPAK I OD MENE LAJK ZA SPOMEN NAJVECEG HERCEGOVACKOG KLUBA MOSTARSKOG VELEZA
hr hb
Najveci klub a vise godina proveli u ligi federacije nego u premier ligi. A sto se tice ibaneza bio je i u dinamu i zvezdi jedan od najboljih igraca dok vi te svoje argentince kupujete na pijaci odnosno ne kupujete jer nemate para.
Danko77
Ko je Dario Fereira?
velez mo
PITAJ ONE IZ HAJDUKA STO SU DOLAZILI PO NJEGA
Ludilo_brale
Iz Hajduka hahahaha Kome lažeš mazlume ..
Đuka
Jesu ga odveli :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.