Halilhodžić o novoj ponudi: "Teško da me mogu platiti..."

Bh. stručnjak trenutno bez angažmana

Halilhodžić o novoj ponudi: "Teško da me mogu platiti..."

Bh. trener Vahid Halilhodžić bez angažmana je otkako je "dobio pedalu" na klupi japanske reprezentacije.

Popularni Vaha se prethodnih mjeseci dovodio u vezu sa nekoliko klubova, a posljednji u nizu koji se zanima za njegove usluge je Wydad Casablanca iz Maroka, gdje je već imao priliku raditi na početku karijere.

Halilhodžić je tražio vremena da razmisli, jer je trenutno na odmoru, no čini se kako su šanse za odlazak u Maroko minimalne. Sudeći bar prema onome što je rekao za marokanske medije. 

"Mislim da Wydad Casablanca ne može da udovolji mojim finansijskim zahtjevima. Plata mi je bila veoma važan faktor kada sam išao u Japan...", kazao je 66-godišnji Halilhodžić, dodavši kako je već ranije uspostavio kontakte sa čelnicima kluba.

U tekstu objavljenom u marokanskim medijima podsjeća se i kako je Halilhodžić u Japanu zarađivao godišnje 2,2 miliona dolara.

Promo

Top Komentari

Hz rajvosa
jebo ti gladna čovjeka !! šta će ti više para
13 9
zaki84
Kretenu jedan prepotentni....
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi