Protukandidat mu bivši trener Reala, ali Vaha poručuje: Na odmoru sam, želim da uživam

Bh. stručnjak će možda put Maroka

Protukandidat mu bivši trener Reala, ali Vaha poručuje: Na odmoru sam, želim da uživam

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić još uvijek je bez trenerskog angažmana. Iskusni stručnjak nakon razlaza sa selekcijom Japana, povezivao se sa brojnim klubovima, a posljednji je marokanski Wydad Casablanca.

Halilhožić je već radio u ovom klubu, a nije jedini kandidat. Naime, čelnici kluba su prema pisanju m.le360.ma kontatirali i nekadašnjeg trenera Reala iz Madrida Vanderlea Luxemburga.

Mediji u Maroku ističu da Casablanca traži trenera svjetske klase, a kontaktirali su i Halilhodžića koji im je kazao.

"Agent me pozvao i kazao mi da je Casablanca zainteresirana za moje usluge. Tražio sam period da mogu razmisliti, jer sam trenutno na odmoru. Imamo nekoliko ponuda, a sada želim da uživam u svom odmoru, te kasnije odlučim".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi