Halilhodžić proslavio rođendan u društvu japanske princeze

Poznati bh. stručnjak

Halilhodžić proslavio rođendan u društvu japanske princeze

Anesa Kundurović, ambasador Bosne i Hercegovine u Japanu, danas je u Tokiju organizovala ručak dobrodošlice za novog selektora japanske reprezentacije Vahida Halilhodžića. 

Poznati bh. stručnjak imao je priliku uživati u društvu japanske princeze Takamado, koja je počasni predsjednik JFA, a ručku su još prisustvovali predsjednik JFA Kaniya Daini, te Halilhodžićevi pomoćnici Jacky Bonnevay i Cyryl Moine.

Halilhodžić, koji danas slavi 63. rođendan, na kraju je istakao da mu je velika čast biti selektor japanske reprezentacije, te je poručio da njegovi igrači potpuno spremno dočekuju kvalifikacije za SP 2018. Japan će nastupati u grupi “E” sa reprezentacijama Sirije, Afganistana, Singapura i Kambodže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije