Halilhodžić u Trabzonsporu želi Kolo Tourea

Iz Liverpoola u Tursku

Halilhodžić u Trabzonsporu želi Kolo Tourea

Vahid Halilhodžić u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima pred start naredne sezone u Super ligi Turske.

Bosanskohercegovački stručnjak prema pisanju medija u Turskoj i Engleskoj spreman je Liverpoolu ponuditi dva miliona eura za papire Koloa Tourea.

Ponuda zvuči primamljivo za Redse, posebno ako se zna da je Toure prošlog ljeta u Liverpool došao bez obeštećenja iz Manchester Cityja, dok je tokom minule sezone često bio na meti kritika zbog početničkih grešaka koje su tim sa Anfielda koštale gubitka bodova.

Hoće li Toure na kraju završiti u Trabzonsporu i ponovo sarađivati sa Vahidom Halilhodžićem sa kojim radio u reprezentaciji Obale Slonovače, znat će se u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.