Halilhodžiću žao Špace

Trener Dinama o situaciji u Hajduku

Halilhodžiću žao Špace

Trener zagrebačkog Dinama Vahid Halilhodžić žali zbog odlaska Stanka Poklepovića iz Hajduka, ali dodaje kako njegova ekipa mora iskoristiti tešku situaciju u splitskoj ekipi.

Stanko Poklepović dobio je otkaz, Vahi je žao što se to dogodilo, ali u tome vidi šansu svoje momčadi.

"Hajduk prolazi kroz teško razdoblje i ovo je prilika da Dinamo u Zaprešiću stvori temelj za osvajanje prvenstva. Žao mi je Špace, on je gospodin i drag čovjek, ali takva je trenerska sudbina. Žalosno je da je trener uvijek glavni i jedini krivac i to nije slučaj samo u Hajduku. Svakog dana moraš braniti svoj kredibilitet i ne smiješ pokazivati slabosti. Ali se ne žalimo, ima puno nesretnijih ljudi o fudbalskih trenera", rekao je Halilhodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.