Halilović i Šćuk strijelci u remiju Hradeca i Mlade Boleslav

Halilović i Šćuk strijelci u remiju Hradeca i Mlade Boleslav

E. Škorić

U prijateljskoj utakmici Hradec Kralovea i Mlade Boleslav nije bilo pobjednika (3:3)...

Češki prvoligaši odmjerili su snage u prijateljskoj utakmici, a na kraju je, u jednoj jako dobroj utakmici, postignuto šest golova, no nije bilo pobjednika.

Hradec je vodio 2:0 nakon pola sata igre. David Jarolim je postigao autogol u 15. minuti, a na 2:0 povisio je Emir Halilović, bivši igrač Zvijezde iz Gradačca, golom u 29. minuti. Bh. internacionalac Jasmin Šćuk je smanjio u završnici prvog dijela na 2:1.

Charmosta u 57. minuti donosi izjednačenje. Novo vodstvo Hradec je imao u 79. minuti, a strijelac je bio Dvorak. Boril je minutu prije kraja utakmice postavio konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.